Suptilno, a pomljivo.

V vašem stilu.

Pogosto zastavljena vprašanja


Preberite nekaj odgovorov na najbolj pogosto zastavljena vpršanja in odkrijte kaj bi lahko bila za vas najboljša opcija.

Kateri tretma je najbolj primeren za gube okoli očes, na čelu in med obrvmi?

Za gube okoli očes je najbolj primerno injiciranje botoksa. Prav tako za gube na čelu in med obrvmi. V kolikor ste starejši od 40 let pa so za gube na čelu lahko primerna tudi polnila. Cena tretmaja z botulin toksinom je 200 eur za prvo enoto in s polnili 340 eur za 1 m. Če niste nagnjeni k modricam atli oteklinam, se lahko k vsakdanjim opravilom vrnete takoj ali v nekaj urah, sicer pa v nekaj dneh.

Želel/-a bi si poln polne ustnice. Moti me oblika ustnic. Kolikšna je cena oblikovanja ustnic s polnili?

Ustnice uspešno oblikujemo s polnili specializirani za injiciranje v ustnice, katerih cena se začne pri 340 eur. Le uporaba polnil najvišje in preverjene kakovosti ter dolgoletne izkušnje kirurga omogočajo vrhunske estetske rezultate z minimalnimi možnostmi za zaplete.

Kateri tretma je najbolj primeren za gube okoli ust ali na zgornji ustnici?

V kolikor vas najbolj motijo gube okrog ust ali nad zgornjo ustnico, so za rešitev le-tega najbolj primerna polnila. Cena polnil je 340 eur za 1 ml. Za povsem natančno oceno se naročite na osebni posvet pri kirurgu.

Moti me povešena koža na spodnjem delu obraza in na vratu. Kaj lahko naredim?

Predlagamo fillerje in uporabo kirurških niti. Cena tretmaja s polnili je 340 eur za 1 ml in 500 eur za en par kirurških niti, vendar je za povsem natančno oceno in najboljši izbor tretmaja potreben oseben posvet pri dr. Ernestu Novaku.

Kdaj se lahko vrnem k vsakodnevnim aktivnostim po nekirurških tretmajih?

Po tretmaju z botoksom ali polnili se lahko k vsakdanjim opravilom vrnete takoj oz. v nekaj urah. Če pa ocenjujete, da ste nagnjeni k modricam in oteklinam, se boste po k vsakdanjim opravilom lahko vrnili v nekaj dneh.

Odločam se za blefaroplastiko, ker me moti povešena koža vek. Po koliko časa se lahko vrnem k vsakodnevnim aktivnostim in ali je to trajna rešitev?

Oteklina in modrica praviloma izgineta v 6 do 7 dneh. Končen rezultat je viden po enem mesecu in je trajen.

Ali drži, da se lahko podočnjaki rešujejo tudi z injiciranjem polnil?

Drži. Vendar so za tak tretma ključnega pomena znanje in izkušnje kirurga. Dr. Novak ima dolgoletne izkušnje in uspešne rezultate injiciranje polnil na območju podočnjakov.

Moti me na splošno utrujen izgled. Moja koža ni več elastična in prožna. Kaj svetujete?

Na voljo je več opcij. Od botoksa, polnil pa tudi nadomeščanje volumna s kalcijevim hidroksiapatitom ter pomlajevanje s skinboosterji. Morda tudi kemični pilingi. Naš nasvet je raje manj sprememb in te postopoma. Naročite se na osebni posvet in skupaj s kirurgom določite za vas najboljši tretma.