Subtilno, a pomenljivo.

V vašem slogu.

Pogosto zastavljena vprašanja


Preberite nekaj odgovorov na najpogosteje zastavljena vprašanja in odkrijte, kateri tretma bi bil za vas najboljša možnost.

Kateri tretma je najprimernejši za gube okoli oči, na čelu in med obrvmi?

Za gube okoli oči je najbolj primerno injiciranje botoksa. Prav tako za gube na čelu in med obrvmi. Če ste starejši od 40 let, pa so za gube na čelu lahko primerna tudi polnila. Cena tretmaja z botulin toksinom je 200 eur za prvo enoto in s polnili 340 eur za 1 mL. Če niste nagnjeni k modricam atli oteklinam, se lahko k vsakdanjim opravilom vrnete takoj ali v nekaj urah, sicer pa v nekaj dneh.

Želel/a bi si polnejših ustnic. / Moti me oblika ustnic. / Kolikšna je cena oblikovanja ustnic s polnili?

Ustnice uspešno oblikujemo s polnili, specializiranimi za injiciranje v ta občutljivi predel. Cena oblikovanja ustnic s polnili pa se začne pri 340 eur. Le uporaba polnil najvišje in preverjene kakovosti ter dolgoletne izkušnje kirurga omogočajo vrhunske estetske rezultate z minimalnimi možnostmi za zaplete.

Kateri tretma je najbolj primeren za gube okoli ust ali na zgornji ustnici?

Če vas najbolj motijo gube okrog ust ali nad zgornjo ustnico, so za rešitev le tega najbolj primerna polnila. Cena polnil je 340 eur za 1 mL. Za povsem natančno oceno pa vas vabimo, da se naročite na osebni posvet pri kirurgu.

Moti me povešena koža na spodnjem delu obraza in na vratu. Kaj lahko naredim?

Predlagamo polnila na osnovi hialuronske kisline in uporabo kirurških niti. Cena tretmaja s polnili je 340 eur za 1 mL in 500 eur za en par kirurških niti, za povsem natančno oceno in najprimernejši izbor tretmaja, pa je potreben osebni posvet pri dr. Ernestu Novaku.

Kdaj se lahko vrnem k vsakodnevnim aktivnostim po nekirurških tretmajih?

Po tretmaju z botoksom ali polnili se lahko k vsakdanjim opravilom vrnete takoj oz. v nekaj urah. Če pa ocenjujete, da ste nagnjeni k modricam in oteklinam, se boste k vsakdanjim opravilom lahko vrnili v nekaj dneh po posegu.

Odločam se za blefaroplastiko, ker me moti povešena koža vek. Po koliko časa se lahko vrnem k vsakodnevnim aktivnostim in ali je to trajna rešitev?

Oteklina in modrica praviloma izgineta v 6 do 7 dneh. Končen rezultat je viden po enem mesecu in je trajen.

Ali drži, da se lahko podočnjaki rešujejo tudi z injiciranjem polnil?

Drži. Vendar so za tak tretma ključnega pomena znanje in izkušnje kirurga. Dr. Novak ima več kot 25 let izkušenj in uspešne rezultate injiciranje polnil na območju podočnjakov.

Moti me na splošno utrujen videz. Moja koža ni več elastična in prožna. Kaj svetujete?

Na voljo je več možnosti. Od botoksa, polnil s hialuronsko kislino pa tudi nadomeščanja volumna s kalcijevim hidroksiapatitom ter pomlajevanja s skinboosterji. Morda tudi kemični pilingi. Naš nasvet je »raje manj sprememb in te postopoma«. Naročite se na osebni posvet in skupaj s kirurgom določite najboljši tretma za vas.