Vaša edinstvenost

je vodilo vaše lepote.

FILOZOFIJA DR. ERNESTA NOVAKA


Želja po privlačnosti je naš prirojen življenjski instinkt. Zavoljo preživetja, družbenih veščin, pa tudi doseganja ekonomskih potreb je povsem normalno, da oba spola želita vzbujati pozornost in zanimanje. V preteklosti so bili posamezniki, ki so se odločili za estetski poseg, stigmatizirani in zasmehovani. Na srečo so ti časi mimo, saj družba danes dopušča pravo lepoto po željah posameznika.

Lepotne postopke kot družba sprejemamo sproščeno tako pri sebi kot drugih.

Najpomembnejše je razumevanje edinstvene perspektive vsakega posameznika. Vsak človek namreč v sebi nosi unikatne in prekrasne značilnosti, ki bodo z našimi tretmaji še bolj zasijale. Interpretacija pacientovih želja pa zahteva veliko izkušenj in vešče komunikacije. Pa tudi zavedanje, da kakovostni estetsko-kirurški posegi ne morejo biti izvedeni »na hitro«, saj kirurgija nikdar ne sme postati tekma s časom.

Ernest Novak, dr. med.


"Ne verjamem v bližnjice ali kompromise pri doseganju rezultatov".

Ernest Novak, dr. med., je vodilni strokovnjak na področju minimalno invazivnih tehnik pomlajevanja v Sloveniji, specialist kirurg z dolgoletnimi izkušnjami na področju plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter nosilec znanja, ki ga v obliki predavanj ali delavnic prenaša na mlajše kolege.

Z več kot 25 leti izkušenj ima privilegij, da lahko za svoje paciente izbere najboljše tretmaje, bodisi kirurške operacijske ali neoperacijske, ki so lahko pogosto ustreznejši in prinesejo izjemen rezultat. Nekatere rezultate je mogoče doseči le s kirurškim posegom, pri rešitvah pa dr. Novak vselej išče več poti. Najpomembnejša mu je varnost pacienta med in po posegu ter predvidljivost končnega rezultata.

Moja naloga je, da verigo frustracij, ki paciente utesnjuje, prekinem in jim omogočim drugačno življenje ter drug pogled na lastno telo. Pri tem me vodi ljubezen do medicine in kirurgije, predvsem pa vsakodnevna želja po dovršenem in profesionalnem delu.

Ernest Novak, DR. MED


Vodilni strokovnjak v Sloveniji na področju minimalno invazivnih tehnik pomlajevanja.

Ernest Novak, dr. med., je eden vodilnih slovenskih strokovnjakov na področju minimalno invazivnega pomlajevanja, predvsem pa injiciranja polnil s hialuronsko kislino in botulinum toksina. Več kot 25 let izkušenj na tem področju ga uvršča med slovenske zdravnike z najdaljšim stažem nekirurškega pomlajevanja. V 25 letih prakse je obravnaval na tisoče pacientov ter se z dolgoletnim delom in uporabo različnih pristopov izmojstril v izbiri pravilne metode, najboljših materialov in najvarnejše tehnike za zagotavljanje najboljših dolgotrajnih rezultatov pomlajevanja ali sprememb oblike.

Specialist kirurg, ki daje varnost pacientov in učinkovitost izbrane kirurške metode na prvo mesto

Ernest Novak, dr.med., je specialist kirurg s 25-letnimi izkušnjami na področju plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije, kirurgije roke in splošne kirurgije. Je član več mednarodnih zdravniških združenj, za njim pa je že na tisoče velikih in zapletenih operativnih posegov ter nekaj deset tisoč obravnav pacientov – tako operacijskih posegov kot drugih ambulantnih obravnav. Več kot dve desetletji kirurškega dela mu zagotavljata suverenost pri odločanju, kateri poseg, kdaj in v kakšnem obsegu je najbolje opraviti. Pri obravnavi pacientov je dr. Novaku najpomembnejše razumevanje edinstvene perspektive posameznika. Vse posege opravlja v zdravstvenih ustanovah, ki ustrezajo vsem standardom optimalne zdravstvene obravnave. Izjemnega pomena je dr. Novaku tudi točnost, zato pacientom zagotavlja obravnave brez nepotrebnega čakanja in brez neželenega prestavljanja terminov.

Predavatelj in nosilec znanja estetke in plastične kirurgije

Estetska medicina in kirurgija sta medicinski znanosti, ki neprestano razvijata nove tehnike, prefinjene tehnologije in sveže ideje. Doktor Novak se redno, večkrat letno, udeležuje tako slovenskih, predvsem pa mednarodnih srečanj strokovnjakov s področja plastične kirurgije in estetske medicine ter s tem zagotavlja svojim pacientom najbolj varne in učinkovite metode ter tehnike. Z združevanjem dolgoletnega kirurškega dela, izkušenj ter občutka za lepoto in skladnost zagotavlja, da bodo izkušnje pacientov z estetsko medicino varne, predvsem pa, da bodo zadovoljile ali presegle njihova pričakovanja. Zaradi dolgoletne prakse, profesionalnosti in predanosti estetski medicini doktor Novak večkrat letno vodi različne delavnice, na katerih svoje veščine prenaša drugim zdravnikom.

Zaposlitev

Zaposlitev

  • Splošna bolnišnica Celje, Oddelek za kirurgijo roke in opekline, plastično in rekonstruktivno kirurgijo (od 1. 12. 1994–3. 8. 2020)
  • Vodenje lastne klinike za estetsko in lepotno kirurgijo (od 2007)
   Izobrazba

Izobrazba

  • Srednja zdravstvena šola Celje
  • Doktor medicine, Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta (1994)
  • Specialist splošne kirurgije, Zdravniška zbornica Slovenije (2001)
  • Subspecialistično izobraževanje plastična kirurgija (2001, 2002), Landeskrankenhaus-Universitätskliniken Innsbruck; Univ.-Klinik für Plastische, Rekonstruktive und Ästhetische Chirurgie
  • Članstvo v strokovnih in znanstvenih združenjih ter drugih organizacijah: član Zdravniške zbornice Slovenije

KLINIKI V LJUBLJANI IN CELJU


Ernest Novak, dr. med., je kliniko v Celju ustanovil leta 2007. V tem času je obravnaval na tisoče pacientov in deloval kot zdravnik kirurg tudi na drugih priznanih klinikah, kjer je delil in hkrati bogatil svoje znanje. Od začetka delovanja je v Celju obravnaval paciente iz vse Slovenije, pa tudi tujine, nato pa  svoje delo razširil še v Ljubljano.

Obe lokaciji omogočata profesionalno strokovno obravnavo na visoki ravni in nadaljnje spremljanje pacientov. Zagotovljena je diskretnost vsakega pacienta in obenem parkirno mesto za lažji dostop. 

Naročite se na posvet


Pišite nam in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja!

Polja označena z * so obvezna. Hvala.