Vaše edinstvene značilnosti so vodilo vaše lepote.

Naša filozofija


Želja po privlačnosti je prirojen življenjski instinkt. Za preživetje, socialno in tudi ekonomsko potrebo je povsem normalno, da oba spola želita vzbujati pozornost in zanimanje. V preteklosti so bili ljudje, ki so se odločili za estetski kirurški poseg stigmatizirani in zasmehovani. Na srečo so ti časi minili in družba sedaj dopušča pravo lepoto tudi v drugačnosti.

Lepotne postopke posamezniki in družba sprejemajo sproščeno tako pri sebi kot drugih.

Najpomembnejše je razumevanje edinstvene perspektive vsakega posameznika. Interpretacija pacientovih želja zahteva tudi veliko izkušenj in vešče komunikacije s pacienti. Kvalitetni estetsko kirurški posegi ne morejo biti narejeni »na hitro«, saj kirurgija ni tekma s časom. Vsak človek v sebi nosi edinstvene in prekrasne značilnosti, katere se na naši kliniki trudimo narediti še bolj sijoče.

Ernest Novak, dr. med.


“Ne verjamem v bližnjice ali kompromise pri doseganju rezultatov”.

Ernest Novak, dr. med., je vodilni strokovnjak na področju minimalno invazivnih tehnik pomlajevanja v Sloveniji, specialist kirurg z dolgoletnimi izkušnjami na področju plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter nosilec znanja, ki ga v obliki predavanj ali delavnic prenaša na mlajše kolege.

Z več kot 25 leti izkušenj ima ta privilegij, da lahko za svoje paciente izbere najboljše tretmaje, bodisi kirurške operacijske ali neoperacijske, ki so lahko pogosto ustreznejši in prinesejo izjemen rezultat. Nekatere rezultate je mogoče doseči le s kirurškim posegom, hkrati pa pri rešitvah išče več poti. Najpomembnejša mu je varnost pacienta med in po posegu ter predvidljivost končnega rezultata.

Moja naloga je, da verigo frustracij, ki paciente utesnjuje, prekinem in jim omogočim drugačno življenje in drugačen pogled na lastno telo. Pri tem me vodi ljubezen do medicine in kirurgije, predvsem pa vsakodnevna želja po dovršenem in profesionalnem delu.

Ernest Novak, DR. MED


Vodilni strokovnjak v Sloveniji na področju minimalno invazivnih tehnik pomlajevanja.

Ernest Novak, dr. med., je eden vodilnih slovenskih strokovnjakov na področju minimalno invazivnega pomlajevanja, predvsem pa injiciranja polnil s hialuronsko kislino in botulinum toksina. Ima več kot 25 let izkušenj na tem področju, kar ga uvršča med slovenske zdravnike z najdaljšim stažem tovrstnega pomlajevanja. V 25 letih prakse je obravnaval na tisoče pacientov pri katerih je za pomlajevanje uporabil polnila s hialuronsko kislino in botulinum toksin. Z dogoletnim delom in ob uporabi različnih metod pomlajevanja se je izverziral v izbiri pravilne metode, najboljših materialov in najbolj varne tehnike za zagotavljanje najboljših, najbolj varnih in dolgotrajnih metod pomlajevanja ali sprememb oblike.

Specialist kirurg, ki daje varnost pacientov in učinkovitost izbrane kirurške metode na prvo mesto

Ernest Novak dr.med. je specialist kirurg z dolgoletnimi izkušnjami na področju plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije, kirurgije roke in splošne kirurgije. Je član Slovenskega združenja za plastično kirugijo in večih mednarodnih zdravniških združenj, s 25 letnimi izkušnjami v kirurški praksi. Svoje izkušnje je pridobil pri opravljanju na tisoče velikih in zapletenih operativnih posegov ter nekaj desettisoč ambulantnih obravnav pacientov, tako ambulantnih operacijskih posegov, kot tudi drugih ambulantnih obravnav. Več kot dve desetletji kirurškega dela mu zagotavlja izkušnje pri odločanju kateri poseg, kdaj in v kakšnem obsegu je najbolje opraviti. Pri obravnavi pacientov je dr. Novaku najpomembnejše razumevanje edinstvene perspektive vsakega posameznega pacienta. Vse svoje posege dr. Novak opravlja v zdravstvenih ustanovah, ki ustrezajo vsem standardom optimalne zdravstvene obravnave. Nikoli vam ne bo treba skrbeti ali so upoštevani vsi potrebni antiseptični postopki, ali bodo informacije o vašem zdravstvenem stanju primerno shranjene in o tem ali bo vaša obravnava dovolj zasebna. Izjemnega pomena je dr. Novaku tudi točnost, zato pacientom zagotavlja obravnave brez nepotrebnega čakanja in brez neželjenega prestavljanja terminov.

Predavatelj in nosilec znanja estetke in plastične kirurgije

Estetska medicina in kirurgija je medicinska znanost, ki neprestano razvija nove tehnike, prefinjene tehnologije in nove ideje. Doktor Novak se redno, večkrat letno, udeležuje tako slovenskih, predvsem pa mednarodnih srečanj strokovnjakov s področja plastične kirurgije in estetske medicine ter tako zagotavlja svojim pacientom, da so njegove metode in tehnike najbolj varne in učinkovite. Z združevanjem dolgoletnega kirurškega dela in izkušenj, z občutkom za lepo in skladno, zagotavlja, da bodo izkušnje pacientov z estetsko medicino varne, predvsem pa zadovoljile njihova pričakovanja. Zaradi dolgoletnih izkušenj, profesionalnosti in predanosti esteski medicini doktor Novak večkrat letno vodi različne delavnice na katerih prenaša svoje izkušnje in veščine drugim zdravnikom.

Zaposlitev

Zaposlitev

  • Splošna bolnišnica Celje (od 1.12.1994 – 3.8. 2020), Oddelek za kirurgijo roke in opekline, plastično in rekonstruktivno kirurgijo
  • Vodenje lastne klinike za estetsko in lepotno kirurgijo od 2007
   Izobrazba

Izobrazba

  • Srednja zdravstvena šola Celje
  • Doktor medicine (1994), Univerza v Ljubljani, Medicinska fakultete
  • Specialist splošne kirurgije (2001), Zdravniška zbornica Slovenije
  • Subspecialistično izobraževanje plastična kirurgija (2001, 2002), Landeskrankenhaus-Universitätskliniken Innsbruck; Univ.-Klinik für Plastische, Rekonstruktive und Ästhetische Chirurgie
  • Članstvo v strokovnih in znanstvenih združenjih ter drugih organizacijah: član Zdravniške zbornice Slovenije, član Združenja kirurgov Slovenije – Sekcija za kirurgijo roke SZD

KLinika Ljubljana in celje


Ernest Novak, dr. med., je kliniko ustanovil leta 2007. V tem času je obravnaval na tisoče pacientov in deloval kot zdravnik kirurg tudi pri drugih priznanih klinikah, kjer je delil in obenem bogatil svoje znanje. Leta 2007 je začel delovati v svoji ambulanti v Celju in obravnal paciente iz širše Slovenije kakor tudi tujine. Svoje delovanje je razširil v Ljubljano.

Obe lokaciji omogočata profesionalno strokovno obravnavo na visoki ravni in nadaljno spremljavo pacientov. Zagotovljena je diskretnost pacientov in obenem parkirni prostor za lažji dostop. 

Naročite se na posvet


Pišite nam in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja!

Polja označena z * so obvezna. Hvala.